1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Yılın dijital dönüşüm ödülü Aksa Doğalgaz’ın

Yılın dijital dönüşüm ödülü Aksa Doğalgaz’ın

Aksa Doğalgaz, Enerji Dağıtım Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nün sahibi olduğunu bildirdi.

Yılın dijital dönüşüm ödülü Aksa Doğalgaz’ın

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, SAP Türkiye ödülleri kapsamında kendi sektöründe yılın dijital dönüşüm ödülünü aldı.

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, SAP Türkiye Kalite Ödülleri kapsamında Enerji Dağıtım Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nün sahibi oldu. Dijital dönüşüm çalışmalarıyla mükemmel müşteri deneyimini hedeflediklerini belirten Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, “Operasyonel uygulamalarımızı tek çatı altında birleştirerek müşteri süreçlerimizi 360 derece yönetilebilir hale getiriyoruz” dedi.

“UYGULAMALARIMIZI TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRİYORUZ”

Operasyonel uygulamalarını tek çatı altında bir araya getirdiklerini belirten Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Mükemmel müşteri deneyimini hedefliyor, operasyonel uygulamalarımızı tek çatı altında birleştirerek müşteri süreçlerimizi 360 derece yönetilebilir hale getiriyoruz. İnanıyorum ki, müşteri süreçleri ve memnuniyetiyle Aksa Doğalgaz daha mükemmelleşerek sektöründeki ilkleri belirlemeye devam edecek. Dolayısıyla değerli iş ortağımız SAP’ye teşekkür ediyorum. İş ortaklığımızın başarıyla devam edeceğine dair inancım tam. Enerji Dağıtım Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nü almamız ise oldukça anlamlı. Bu ödül bizim için heyecan verici bir motivasyon kaynağı, her zaman daha da iyisini ortaya koymak için etkin bir adım”.

88 YENİ İLÇEYE DOĞAL GAZ DAĞITIMI YAPILACAK

SAP CRM/IS-U ve tüm SAP ERP çözümleriyle dijitalleşme sürecini artırarak interaktif iletişim kurduklarını aktaran Arslan, “Faaliyetlerimiz güçleniyor. İş gücümüzü, iş amaçlarımız ve yönetme stratejimiz doğrultusunda daha da etkinleştiriyor, büyük verim elde ediyoruz. Mevcut dağıtım ağımızdaki abone sayılarımız her geçen gün artıyor, önümüzdeki birkaç yıl içinde 88 yeni ilçeye daha doğal gaz ulaştıracağız, o bölgelerdeki çalışmalarımızı hızla hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler