1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Zorlu Enerji Çek Cumhuriyeti’nde yeni şirket kurdu

Zorlu Enerji Çek Cumhuriyeti’nde yeni şirket kurdu

Zorlu Enerji, bağlı ortaklığı Çek Cumhuriyeti’nde Electrip Global BV’nin yüzde 100 hissedarlığında yeni bir şarj ağı şirketi kurduğunu açıkladı.

Zorlu Enerji Çek Cumhuriyeti’nde yeni şirket kurdu

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, elektrikli araç şarj istasyonu faaliyetlerini yurt dışına taşımak amacıyla Çek Cumhuriyeti’nde Elecetrip Czech Republic s.r.o. unvanıyla yeni bir şirket kurdu.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ [ZOREN] yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de yürütülen elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesi konusundaki faaliyetleri ile bu konudaki projelerini iştirakleri aracılığıyla yurt dışına taşımayı planlıyor. Bu sebeple şirket, Çek Cumhuriyeti'nde yeni bir şirket kurduğunu bildirdi.

Electrip Czech Republic s.r.o. unvanlı yeni şirket, Zorlu Enerji’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Hollanda merkezli Electrip Global BV'nin yüzde 100 hissedarlığında kuruldu.

ELECTRİP GLOBAL BV HİSSEDARLIĞINDA KURULAN ŞİRKETLER

Zorlu Enerji, Electrip Global BV’yi Türkiye'de yürütülen elektrikli araç şarj istasyonu faaliyetlerini yurt dışına taşımak amacıyla Fransa ve Hollanda'da kurmuştu. Ayrıca Zorlu Enerji’nin Electrip Global BV hissedarlığında kurduğu diğer şirketler ise şu şekilde sıralandı:

  • Electrip Doo Beograd,
  • Electrip Energy Solutions And Mobility Services Sasu.
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler