1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu Enerji’de müşteri kendi faturasını çıkartabilecek

Zorlu Enerji’de müşteri kendi faturasını çıkartabilecek

Zorlu Enerji, sayaçları okunamayan tüketicilere yönelik çağrı merkezi üzerinden dijital endeks ve fatura oluşturma uygulaması başlattı.

Zorlu Enerji’de müşteri kendi faturasını çıkartabilecek

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, sayaçları okunamayan tüketicilere yönelik çağrı merkezi üzerinden dijital endeks ve fatura oluşturma uygulaması başlattı.

Zorlu Enerji, abonelerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulamayı devreye soktu. Şirket, saha ekiplerinin ulaşamadığı durumdaki sayaçlar için çağrı merkezi üzerinden dijital endeks ve fatura oluşturma uygulaması geliştirdi.

KENDİN OKU KENDİN İŞLET

Yeni uygulama sayesinde, elektrik saatleri erişilemeyecek yerlerde olduğundan okunamayan müşteriler, sayaç endekslerini kendileri okuyup, çağrı merkezi üzerinden sisteme işletebiliyor. Tam otomasyon ile verilerin sisteme girilmesinin ardından müşterinin faturası da otomatik olarak oluşturuluyor.

7 AYDA 100 BİN FATURA

Zorlu Enerji, yılsonuna kadar yaklaşık 100 bin faturanın çağrı merkezi kanalı ile oluşturulmasını öngörüyor. Abone memnuniyetini artırma amacıyla hayata geçirilen uygulama sayesinde, ekipler okumak amacıyla saate ulaşamasa dahi aboneler kendileri fatura oluşturarak takibini yapabilecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler