1. HABERLER

  2. PETROL

  3. 2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesi başlıyor

2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesi başlıyor

Enerji Günlüğü – Türk Petrol Jeolojistleri Birliği 18-19 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan 2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesi’ni resmi olarak destekliyor.Uluslararası...

2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesi başlıyor

Enerji Günlüğü – Türk Petrol Jeolojistleri Birliği 18-19 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan 2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesi’ni resmi olarak destekliyor.

Uluslararası Araştırma Ağı (IRN) yayınladığı basın açıklaması ile, 2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesi’nin 18-19 Şubat tarihlerinde İstanbul Movenpick Hotel’de gerçekleştireceğini duyurdu. Ayrıca,Türkiye’nin ilk petrol arama çalışmalarının başladığı 1958 yılında kurulan Türk Petrol Jeolojistleri Birliği (TAPG)ülkenin önde gelen birliklerinden biri olarak,2014 Petrol ve Doğalgaz Zirvesin’de aktif bir rol oynayacağını belirtti.

Açıklamaya gore, Türk Petrol Jeolojistleri Birliği (TAPG) Başkanı İsmail Bahtiyar, zirveye konuşmacı olarak katılacak. Zirve aynı zamanda Dünya Petrol Konseyi Türk ve Roman Komitesi ve Uluslararası PPP Platformu tarafından da desteklenecek. Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Türkiye Petrolleri A.Ş, Shell Enerji, BOTAŞ, TransAtlantik Petrol, Yerbil Petrol, İzmirgaz ve Esgaz, Tiwa Petrol, AladdinMiddle East Ltd., Mediterranean Observatoryfor Energy, EnercoEnerji A. vb. şirket ve kişiler Zirvede önemli sunumlar gerçekleştirecek.

Akın Hukuk Bürosu, HergünerBilgenÖzeke ve IHRDC gibi enerji sanayiinde uzmanlaşmış hukuk firmaları zirvenin suponsorları arasında yer alıyor.

Daha ayrıntılı bilgi www.turkeysummit.com internet sitesinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler