1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. 3M Geri Dönüşüm, Nevşehir’de atıkları geri dönüştürecek

3M Geri Dönüşüm, Nevşehir’de atıkları geri dönüştürecek

3M Geri Dönüşüm, Nevşehir’de kuracağı tesiste PCB arındırma, elektrikli ve elektronik atık işleme yanında, tehlikeli – tehlikesiz atıkların fiziksel yöntemlerle geri kazanılmasını sağlayacak. 

3M Geri Dönüşüm, Nevşehir’de atıkları geri dönüştürecek

Enerji Günlüğü - 3M Geri Dönüşüm, Nevşehir’de kuracağı tesiste PCB arındırma, elektrikli ve elektronik atık işleme yanında, tehlikeli – tehlikesiz atıkların fiziksel yöntemlerle geri kazanılmasını sağlayacak. 

3M Geri Dönüşüm San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Nevşehir’deki Boğazköyü Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekare kapalı alanda bulunan fabrika binasında, fiziksel yöntemler kullanılarak, atıkların geri kazanılması veya geri kazanıma hazır hale getirilmek üzere ön işleme tabii tutulması işlemleri ve atıkların geri kazanımı sağlanacak.

Yatırım kapsamında, tehlikeli ve tehlikesiz atık geri kazanım, atık elektrikli ve elektronik eşya işleme, ambalaj atığı geri kazanım, PCB arındırma, ömrünü tamamlamış araç geçici depolama, hurda metal/ömrünü tamamlamış araç işleme işlemleri gerçekleştirilecek. 

Tesiste atık akü ve lastiklerin ara veya nihai depolama işlemi gerçekleştirilmeyecek. Atık akü ve lastikler geçici olarak depolanacak ve lisanslı geri kazanım/bertaraf tesislerine gönderilecek.

Enerji Günlüğü 

 

Önceki ve Sonraki Haberler