1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. A. Türkeş Üniversitesi 2 enerji doçenti arıyor

A. Türkeş Üniversitesi 2 enerji doçenti arıyor

Alparslan Türkeş Üniversitesi, biri enerji sistemleri, biri elektrik tesisleri uzmanı doçent unvanlı iki öğretim üyesi alacak.

A. Türkeş Üniversitesi 2 enerji doçenti arıyor

Enerji Günlüğü - Alparslan Türkeş Üniversitesi, doçent unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe almak istiyor. 

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda çalışacak doçent unvanlı bir kişiyi, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik-Elektronik Mühendisliği bilim alanında doçent unvanına sahip olmaları ve güç kalitesi ile transformatörler hakkında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir doçenti de işe alacak. Bu kadro YÖK-Gelecek Projesi, Öncelikli ve Özellikli Alan Öğretim Üyesi istihdamı kapsamında açılacak. Bu kadroya başvuracak adayların Enerji Sistemleri Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bilim alanında doçent unvanı almış olmaları; güneş enerjisi konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 27 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar; Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen veya posta ile yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler