1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin-Elbistan`da bakım onarım işleri

Afşin-Elbistan`da bakım onarım işleri

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan A Termik santrali'nin kazan çevresi, kül ve kömür elektrofiltrelerinin hasarlı izolasyonları ve sacları tamir edilecek,...

Afşin-Elbistan`da bakım onarım işleri

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan A Termik santrali'nin kazan çevresi, kül ve kömür elektrofiltrelerinin hasarlı izolasyonları ve sacları tamir edilecek, kazan boruları değişecek, sıcak gaz kanalı ve değirmen çıkışı bakımı yapılacak.

Elektrkik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, işletmenin ihtiyacı olan bazı hizmetler için ihaleler açtı.

Tesislerin Kazan Çevresi, Kül ve Kömür Elektrofiltrelerinin Hasarlı İzolasyonların ve Saçların Tamiri İşi için açılan ihale 6 Mart 2014 saat 14:00'te gerçekleştirilecek. İşletmenin bulunduğu Afşin'de yapılacak ihalenin şartname bedeli 100 TL.

İhale tüm isteklilere açık. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler ihale tarihi saat 14:00’e kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, birim fiyat olarak verecekler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

SICAK GAZ KANALI VE DEĞİRMEN ÇIKIŞI BAKIMI

Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü'nün I. Ünite Sıcak Gaz Kanalı Ağızlarının ve Değirmen Çıkışlarının Bakımlarının Yapılması İşi için de ihale açıldı. 06 Mart 2014 Saat: 14:00'te Afşin'de yapılacak ihalenin şartname bedeli 100 TL.

Tüm isteklilere açık ihaleye sunulacak teklifler, ihale saatine kadar elden ya da iadeli taahhütlü posta gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

BORU DEĞİŞİMİ İHALESİ

Elektrik Üretim A.Ş. Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü'nün açtığı bir üçüncü ihale de, santralin birinci ünitesindeki kazan panel borularının değişimi ihalesi oldu.

Bu ihale de yine 06 Mart 2014 saat 14:00'te Afşin'de. Şartname bedeli 100,00 TL olan ihale tüm isteklilere açık.

Önceki ve Sonraki Haberler