1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz 2022'de 400 bin yeni abone hedefliyor

Aksa Doğalgaz 2022'de 400 bin yeni abone hedefliyor

Türkiye’de en geniş coğrafi bölgeye hizmet veren Aksa Doğalgaz, şebeke uzunluğunu 34.199 kilometreye, abone sayısı 4 milyona, yıllık gaz satış miktarını 11.5 milyar metreküpe ulaştırdı.

Aksa Doğalgaz 2022'de 400 bin yeni abone hedefliyor

Enerji Günlüğü - Toplam 27 il, 223 ilçe ve beldede faaliyetleriyle, Türkiye’nin coğrafi açıdan en yaygın hizmet sunan doğalgaz şirketi Aksa Doğalgaz, şebeke uzunluğu, abone sayısı ve satış miktarına dair son verilerini paylaştı. Ocak 2022 itibariyle toplam şebeke uzunluğunu 34 bin 199 kilometreye ulaştıran Aksa Doğalgaz, bu rakamla Türkiye’nin toplam doğal gaz şebeke uzunluğunun yaklaşık yüzde 20’sini işletiyor.

2390 KİLOMETRELİK YENİ HAT

2002 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Doğalgaz, 2022 Ocak ayı itibarıyla 4 milyon aboneye ulaştı.Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, 4 milyon aboneye ulaşılmasında sürdürülebilir hizmet anlayışının önemli payı olduğunu belirterek, “Türkiye’nin en geniş coğrafyaya hizmet veren doğal gaz dağıtım şirketi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Yalnızca 2021 yılında 904 milyon TL yatırım gerçekleştirdik, 2.390 kilometrelik yeni dağıtım şebekesi oluşturduk” dedi.

yasar-arslan.jpgBU YIL 400 BİN YENİ ABONE ALACAK

Aksa Doğalgaz olarak yeni yatırımlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini hız kesmeden sürdürecekleriin ifade eden Yaşar Arslan, Aksa Doğalgaz’ın abone sayısını 2022 yıl sonuna kadar 4,4 milyona yükseltmeyi hedeflediğini belirterek “Yeni hizmet vermeye başlayacağımız bölgelerle birlikte ise toplamda 6,1 milyon potansiyel aboneye doğal gaz konforu sunmayı hedefliyoruz” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜMEYE DEVAM

Doğalgaz konforunu yalnızca ısınma amaçlı olarak değil, pişirme amaçlı ocakta ve sıcak su amaçlı olarak ise hem mutfakta hem de banyoda kullanan abonelerin ayrıca karbon emisyonunu önlemede önemli ölçüde katkı sağladıklarına dikkat çeken Arslan, önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirecekleri yatırımlarla lisans sahibi oldukları bölgelerdeki her vatandaşı çevreci, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı olan doğal gazla buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Hizmet verdiği bölgelere 2021 yılında 11,5 milyar metreküp doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren Aksa Doğalgaz, 2022 yılında ise 11,6 milyar metreküplük doğal gaz dağıtımı gerçekleştirmeyi ve uzun vadede ise faaliyet alanını yeni ilçe ve beldelerle genişletmeyi hedefliyor.

BAĞLANTI BEDELİNE 10 TAKSİT İMKANI

Aksa Doğalgaz; doğal gazlı hayata geçmek isteyen vatandaşlara şubat ayının sonuna kadar bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar; ister mutfakta, isterlerse evlerinin her yerinde kullanabilecekleri doğal gaz aboneliklerini başlatmak için www.aksadogalgaz.com.tradresini ziyaret ederek ya da 444 4 187 numaralı telefondan gerekli işlemler hakkında bilgi alabiliyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler