1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa'dan Covid19 mücadelesine 5 milyon lira katkı

Aksa'dan Covid19 mücadelesine 5 milyon lira katkı

Aksa Grup Şirketleri, Covid-19 salgını ile mücadele amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon lira tutarında bağışta bulundu.

Aksa'dan Covid19 mücadelesine 5 milyon lira katkı

Enerji Günlüğü - Aksa Grup Şirketleri, Covid-19 salgını ile mücadele amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon lira tutarında bağışta bulundu.

Aksa Grup Şirketleri tarafından yapılan açıklamada korona virüs (coronavirus / Covid-19) salgınının ülke ve ekonomiye etkilerini azaltmak için mücadelenin milli birlik ve beraberlik ruhuyla sürdürülmesi gerektiği ifade edildi. Açıklamada Aksa Grubu Şirketleri’nin dayanışma ruhunu öncelikli değer olarak benimsediği vurgulanırken “Aksa Grup şirketleri olarak bu zor günlerin üstesinden gelebilmek adına devletimizin salgınla mücadele yolunda sarf ettiği yoğun enerjiye katkı sağlamak için biz de varız diyoruz” denildi.

Aksa Grubu yetkilileri, Cumhurbaşkanı Erdogan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira tutarında destekte bulundukları bilgisini paylaştı.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler