1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aksaray Üniversitesi`ne enerji hocaları alınacak

Aksaray Üniversitesi`ne enerji hocaları alınacak

Enerji Günlüğü - Aksaray Üniversitesi'nin bazı bölümlerine, enerjinin çeşitli dallarında uzmanlığı bulunan doçent ve yardımcı doçentler alınacak.Aksaray...

Aksaray Üniversitesi`ne enerji hocaları alınacak

Enerji Günlüğü - Aksaray Üniversitesi'nin bazı bölümlerine, enerjinin çeşitli dallarında uzmanlığı bulunan doçent ve yardımcı doçentler alınacak.

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruya göre, üniversitenin çeşitli birimlerine öğretim üyeleri alınacak. Aranan öğretim üyeleri arasında, enerji sektörüyle ilgili dallarda çalışmalar yapanlar da yer alıyor. Buna göre, Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümüne, mekanik alanında uzman bir doçent alınacak. Adaylarda, Makine Mühendisliği Bilim Alanında Doçentliğini almış olma, polimerik malzeme mekaniği alanında bilimsel yayınları bulunması şartı aranıyor.

Aynı fakültede, makine mühendisliği bilim alanında doçentliğini tamamlamış, jeotermal ile hidrojen üretimi alanında bilimsel yayınları bulunan adaylar arasından, bir adet termodinamik doçenti istihdam edilecek.

Ayrıca, Maden Mühendisliği Bölümü Termodinamik Ana Bilim Dalı'nda istiham edilmek üzereMaden İşletme Mühendisliği alanında doçentliğini tamamlamış adaylar arasından bir adet doçent alınacak.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde Elektrik Makineleri Ana Bilim Dalı'nda ise bir adet yardımcı doçent istihdam edilecek.

Adayların elektrik eğitimi anabilim dalında doktorasını yapmış olma, titreşimlerden elektrik enerjisi üretimi alanında bilimsel yayınları bulunma şartı aranıyor.

Üniversite'nin Jeoloji Mühendisliği bölümüne de Mineroloji Petrografi alanında yardımcı doçent alınacak. Adayların Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalında Doktorasını yapmış olması, granit petrolojisi ve RAMAN Spektroskopisi alanında bilimsel yayınları bulunması şart.

İsteklilerin 15 gün içinde Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü'ne başvurmaları gerekiyor.  Başvurular, bizzat ya da posta yoluyla yapılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler