1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BEDAŞ`tan kış için ek tedbir

BEDAŞ`tan kış için ek tedbir

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, kış koşulları nedeniyle artan elektrik kesintilerinden mağdur olan İstanbullulardan özür dileyerek, rutin uygulamaların dışında...

BEDAŞ`tan kış için ek tedbir

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, kış koşulları nedeniyle artan elektrik kesintilerinden mağdur olan İstanbullulardan özür dileyerek, rutin uygulamaların dışında tedbirler alındığıını duyurdu.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) bir açıklama yaparak, kış koşulları nedeniyle artan elektrik kesintilerinden mağdur olan İstanbullulardan özür diledi.

BEDAŞ, olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca abonelerimizi etkileyen arıza sayısını ve kesinti sürelerini azaltmak için rutin uygulamaların dışında tedbirler alındığıını ve 10 Ocak'a kadar tüm bakım ve onarım çalışmalarının ertelendiğini duyurdu.

Açıklamada, "Olumsuz hava koşulları, altyapının eskimesi, deformasyonu ve aşırı tüketimi sonucu artan arızalar nedeniyle gerçekleşen kesintilerde mağdur olan tüm abonelerimizden özür diliyoruz. Tedbir kapsamında, 30 Aralık 2015 Çarşamba gününden başlayarak ekip ve araç sayıları iki katına çıkarılmıştır. Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürmektedir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler