1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi biri doktor 3 enerji hocası alacak

Bilgi Üniversitesi biri doktor 3 enerji hocası alacak

Bilgi Üniversitesi, biri doktor öğretim üyesi olmak üzere enerji sistemleri uzmanı 3 akademisyen alacak.

Bilgi Üniversitesi biri doktor 3 enerji hocası alacak

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir doktor öğretim üyesi, bir öğretim görevlisi ve bir araştırma görevlisini işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programında görevlendireceği doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Kimya Mühendisliği bölümlerinin birinden doktora derecesi almış olmaları; YDS’den en az 85 puan almış olmaları ve enerji alanında bilimsel eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Bilgi Üniversitesi, aynı Lisans Programı için bir öğretim görevlisi ve bir araştırma görevlisi de alacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvurmak isteyenlerin Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden lisans mezunu olmaları; Enerji Sistemleri veya Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden tezli yüksek lisans mezunu olmaları ve YDS’den en az 85 puan almış olmaları gerekiyor. 

Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuracak olanların ise Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmaları; Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinde yüksek lisans yapıyor olmaları ve YDS’den en az 85 puan almış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 22 Ocak 2024 günü mesai süresi sonuna kadar, şahsen ya da posta veya kargoyla yapılacak. Doktor kadrosu için başvuracak olanlar Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi dekanlığına; Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına yapılacak başvurular ise Bilgi Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler