1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Çalık, Gürcistan`daki santralin işletmesini üstlendi

Çalık, Gürcistan`daki santralin işletmesini üstlendi

Enerji Günlüğü - Çalık Enerji, Gürcistan'daki Gardabani 230 MW Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali’nin işletme ve bakım hizmetlerini de üstlendi.Çalık...

Çalık, Gürcistan`daki santralin işletmesini üstlendi

Enerji Günlüğü - Çalık Enerji, Gürcistan'daki Gardabani 230 MW Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali’nin işletme ve bakım hizmetlerini de üstlendi.

Çalık Enerji tarafından yapılan açıklamaya göre, Temmuz 2015 itibariyle teslimi yapılan Gardabani 230 MW Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali’nin inşasında ve devreye alma çalışmalarında gösterilen başarıların neticesinde, 15.09.2015 tarihinde yapılan yeni bir sözleşme ile santralin İşletme ve Bakım Hizmetleri de Çalık Enerji tarafından üstlenildi.

Açıklamada, “İmzalanan bu sözleşme firmamıza katma değeri yüksek bir kulvarda yeni bir iş alanı açmış olup, alınması planlanan yeni işlerde yeterlilik ve referans sağlayacaktır. Aynı zamanda, bu santralin işletme ve bakım sürecinde yetiştirilecek yeni kadrolar ile diğer projelerimize devreye alma, işletme ve bakım işlerinde profesyonel destek verilmesi planlanmaktadır.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler