1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Connett: Sıfır atık toplumsal ve endüstriyel sorumluluk bileşimiyle mümkün

Connett: Sıfır atık toplumsal ve endüstriyel sorumluluk bileşimiyle mümkün

‘Sıfır Atık’ kavramının babası olarak bilinen Dünya Sıfır Atık Birliği Kurucusu Paul Connett, sıfır atığın toplumsal sorumluluk ve endüstriyel sorumluluk birleşimi ile var olduğunu söyledi.

Connett: Sıfır atık toplumsal ve endüstriyel sorumluluk bileşimiyle mümkün

Enerji Günlüğü - ‘Sıfır Atık’ kavramının babası olarak bilinen Dünya Sıfır Atık Birliği Kurucusu Paul Connett, sıfır atığın toplumsal sorumluluk ve endüstriyel sorumluluk birleşimi ile var olduğunu söyledi.

Dünya Sıfır Atık Birliği Kurucusu Paul Connett, ENTECH - Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı’nda yaptığı değerlendirmede, tüm dünyada sıfır atık konusunun artık bir gündem maddesi haline geldiğini belirtti. Sıfır atığın toplumsal sorumluluk ve endüstriyel sorumluluk birleşimi ile var olduğunu kaydeden Paul Connett, bütün endüstrilerin artık işlem süreçlerini yeniden tasarlaması gerektiğine dikkat çekti. Gelecek için daha iyi endüstriyel tasarımlara ihtiyaç olduğunu da söyleyen Paul Connett, “Aynı anda herkes ayrıştırma yapabilir. İsraf yönetimi değil, kaynak yönetimi yapmalıyız” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler