1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Diyanet 4 müfettiş yardımcısı alacak

Diyanet 4 müfettiş yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirmek üzere 4 Müfettiş Yardımcısı alacak.Resmi...

Diyanet 4 müfettiş yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirmek üzere 4 Müfettiş Yardımcısı alacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı sınav ilanına göre, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığındaki genel idare hizmetleri sınıfına ait 7. derece 4 adet müfettiş yardımcılığı kadrosuna sınavla eleman alınacak.

SINAV TARİHİ

Yazılı sınav 24/02/2014 Pazartesi günü saat 14:00’de Diyanet İşleri Başkanlığında yapılacak, yazılı sınavı kazananlara sözlü sınav tarihi ve yeri ayrıca bildirilecek.

Başvurular, 17/02/2014 Pazartesi günü Saat 18:00’a kadar Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 147/A 06800 Çankaya/Ankara adresine bizzat veya posta ile yapılacak. Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacak.

SINAV KONULARI

Yazılı sınav, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, 633 Sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Başkanlığın Diğer Mevzuatı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu, 5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu, Türkçe Kompozisyon ve Arapça konularından yapılacak.

Sözlü sınav ise,Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Anlamı, Tefsir, Hadis, Akaid, Fıkıh, Siyer-i Nebi, Türk-İslam Tarihi, Genel Kültür ve Yazılı Sınav Konularından yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler