1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit yükleme ve düzenleme hizmeti alacak

Ege Linyit yükleme ve düzenleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi, Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında ürün yülkemesi ve stokların yükseltilip...

Ege Linyit yükleme ve düzenleme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi, Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında ürün yülkemesi ve stokların yükseltilip düzenlenmesi hizmeti alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Dereköy Torbalama ve Dereköy Lavvar Tesislerinde ve Stok Sahalarında (gerektiğinde Müessesemizin diğer iş yerlerinde) ürün (kömür, termik nitelikli ürünler, bant altlarında biriken kömürler vb.) yüklenmesi, stokların yükseltilmesi ve düzenlenmesi, tesislerden çıkacak taş, odun gibi atıkların yüklenmesi, çevre düzenlemelerinin yapılması ve buna benzer işlerinin kira bedeli karşılığında lastik tekerlekli yükleyici ile yapılması işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

Süresi 300 gün olan iş için ihale 22.09.2016 tarihinde saat 14:00'de ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odası SOMA/MANİSA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı; ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No. 111 45500 Soma/ MANİSA, adresinde görülebilecek. İhale dokümanlarının şartnamelerini 100,00 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler