1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerjide gelecek ve doğal gazın rolü tartışılıyor

Enerjide gelecek ve doğal gazın rolü tartışılıyor

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakat'ı çerçevesinde dünyada ve Türkiye'de doğalgazın ve Enerji sektörünün geleceği tartışılıyor.

Enerjide gelecek ve doğal gazın rolü tartışılıyor

Enerji Günlüğü - Avrupa Birliği Yeşil Mutabakat'ı çerçevesinde dünyada ve Türkiye'de doğalgazın ve Enerji sektörünün geleceği tartışılıyor. 

DÜNYA Gazetesi tarafından düzenlenen Enerji Ekseninde Yeşil Mutabakat başlıklı çevrimiçi toplantı yarın saat 11:30’da gerçekleştirilecek. Kamu, akademi ve sektörden uzman isimlerin yer aldığı webinar’da Yeşil Mutabakat ile birlikte yaşanması beklenen değişikliklerin enerji alanındaki etkileri ele alınacak. 

Toplantıda enerji dönüşümünün özellikle enerji yoğun sektörlerin geleceği üzerindeki etkileri üzerinde durulması bekleniyor. Enerjinin en önemli maliyet kalemini oluşturduğu şirketler için önemli mesajların verileceği toplantı, tüm ihracatçı, sanayici ve üreticilerin katılımına açık. İzlemek isteyenlerin etkinliğe katılmak için  www.dunyaym.com adresinden kayıt yaptırmaları yeterli. 

Webinar programı DÜNYA Gazetesi’nin tüm online hesaplarından da takip edilebilecek. 

AB TR DELEGASYONU BAŞKANI DA KATILIYOR

Enerji Ekseninde Yeşil Mutabakat toplantısını DÜNYA Gazetesi NBE Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ yönetecek. Toplantıda AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut konuşa ilişkin görüş ve değerlendirmelerini paylaşacak. Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan da konu başlığı çerçevesinde Türkiye’de enerji ve doğalgaz üzerine bilgi ve görüşlerin aktaracak. 

FİLİZ HOCA İLE GÜVEN SAK DA KONUŞACAK

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Bölge Çalışmaları Program Direktörü Güven Sak ile İTÜ Öğretim Üyesi & Sürdürülebilir Üretim Tüketim Derneği (SÜT-D) Başkanı Filiz Karaosmanoğlu da oturumda konuyu değerlendirecekler. GazDay Genel Müdürü Mehmet Doğan ile Deloitte Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Sektör Lideri Elif Düşmez Tek de konuşmacılar arasında yer alacak.  

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler