1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjinin devleri Cumhuriyetin 100. Yılı'nda Türkiye'de buluşuyor

Enerjinin devleri Cumhuriyetin 100. Yılı'nda Türkiye'de buluşuyor

Uluslararası Büyük Güç Sistemleri Konseyi (CIGRE) Güney Doğu Avrupa Bölgesi, 4. SEERC İstanbul Konferans’ı için Türkiye’de buluşuyor.

Enerjinin devleri Cumhuriyetin 100. Yılı'nda Türkiye'de buluşuyor

Enerji Günlüğü - Uluslararası Büyük Güç Sistemleri Konseyi (CIGRE) Güney Doğu Avrupa Bölgesi, 4. SEERC İstanbul Konferansı için Türkiye’de buluşuyor. Konferans, CIGRE Türkiye Ulusal Komitesi başkanlığında düzenlenecek. Etkinlik, Avrupa’nın enerji devlerini bir araya getirecek.

Avrupa elektrik sektörünün beyin takımı olarak anladırılan CIGRE Güneydoğu Avrupa Bölgesel Konseyi, İtalya’dan Avusturya’ya, Yunanistan’dan İsrail’e kadar birçok ülkeyi Türkiye'de, İstanbul'da buluşturacak. 11-12 Ekim’de gerçekleşecek 4. SEERC Konferansı için 25 ülkeden 1000’e yakın katılımcının İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

BAŞKANLIK BOSNA HERSEK'E DEVREDİLECEK 

Elektrik sektöründen üst düzey yönetici, uzman, akademisyen ve şirketleri buluşturacak etkinlik ASTOR ana sponsorluğunda gerçekleşecek. 2021’den bu yana Türkiye’nin sürdürdüğü Konsey Dönem Başkanlığı ise Bosna Hersek’e devredilecek. 17 ülkeden oluşan konseyin dönem başkanlığını sürdüren Türkiye, 4. SEERC İstanbul Konferansı ile başkanlığını tamamlamış olacak. 

Enerji Günlüğü 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler