1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerjisa 3 uluslararası ödül kazandı

Enerjisa 3 uluslararası ödül kazandı

Enerjisa Enerji, yürüttüğü 2 farklı projesi ile Communitas Award’tan 3 ödül aldı.

Enerjisa 3 uluslararası ödül kazandı

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji, SENTRUM ve KOZALAK projeleriyle Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik kategorisinde 3 tane ödül aldı.

Enerjisa Enerji AŞ, Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi (SENTRUM) ve KOZALAK projeleriyle Communitas Awards’ ın Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik kategorisinden toplam 3 ödül kazandı.

Enerjisa Enerji, Sabancı Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen SENTRUM ile Communitas Awards’ın Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik kategorisinin Etik ve Çevresel Sorumluluk dalının “Lider ve Yeşil Girişim” projesi seçilerek 2 ödül kazandı. Enerjisa Enerji’ nin Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında hayata geçirdiği projelerden biri olan KOZALAK ise Communitas Awards’ ın Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik kategorisinin Etik ve Çevresel Sorumluluk dalının “Sürdürülebilirlik” alanında en iyisi olarak seçildi.

TÜRKİYE’DE EN ÇOK ÖDÜL ALAN ŞİRKET

Sürdürülebilirlik konusunda çalışmalar sürdüren elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi Enerjisa Enerji, sosyal sorumlulukta topluma en duyarlı projelerin rekabet ettiği uluslararası Communitas Awards’ ın “Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik” kategorisinin Etik ve Çevresel Sorumluluk dalında toplam 3 ödüle layık görülerek Türkiye’den en çok ödül alan şirket olduğunu bildirdi.

Temel amaçlarının değer ve pozitif etki yaratmak olduğunu vurgulayan Enerjisa Enerji Kurumsal Yetkinlikler ve Sürdürülebilir Bölüm Başkanı Ebru Taşçıoğlu şu sözleri aktarı:

“Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk dünyasının küresel bazda en saygın ödül organizasyonları arasında yer alan Communitas Awards’dan 3 ödül ile dönmüş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşarken, hayata geçirdiğimiz SENTRUM ve KOZALAK ile etki odaklı sürdürülebilirlik yaklaşımımızın ne kadar doğru yolda ilerlediğini görmek bizi ayrıca mutlu ediyor”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler