1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa Stevie Awards’ta 21 ödül aldı

Enerjisa Stevie Awards’ta 21 ödül aldı

Enerjisa, Stevie Awards’ta kazandığı 21 ödülle Türkiye’nin en çok ödül kazanan şirketi oldu.

Enerjisa Stevie Awards’ta 21 ödül aldı

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Stevie Awards ödül programından toplam 21 tane ödül kazandı. Şirket aldığı ödüllerle Türkiye’nin en çok ödül kazanan şirketi oldu.

Sermayedarları Sabancı Holding ve E. ON SE olan Enerjisa Enerji, iş dünyasının Oscar’ları olarak bilinen Stevie Awards ödül programından kazandığı 21 ödülle Türkiye’nin en çok ödül kazanan şirketi olduğunu duyurdu. Şirket, aldığı ödüllerle dünyada en çok ödül alan ilk 3 şirket arasında yer aldı.

The Stevie Awards for Great Employers ödül programı; insan yönetimi, insan kaynakları ve eğitim ile gelişim alanlarında, dünya çapında işverenleri ödüllendiriyor.

Enerjisa Enerji, bu yıl 7.’si düzenlenen Stevie Awards for Great Employers ödül programında Enerji Sektörünün En İyi İşvereni ve Yılın En İyi İK Ekibi ödülleri başta olmak üzere 5 altın, 7 gümüş, 9 bronz ödül olmak üzere toplamda 21 ödüle layık görüldü.

ÖDÜL KAZANDIRAN PROJELER

Enerjisa’nın ödül aldığı projeler aşağıdaki gibi sıralandı.

  • Teknoloji Gelişim Akademisi
  • Kurumsal Satış Akademisi
  • Satış Okulu
  • VR Kabul Eğitimi
  • Liderlik Gelişim Programları
  • PATİKA Gelişim Programı
  • AA+ Dijital İdari İşler
  • Eşit Erişim
  • Geleceğin Yolunda.

Stevie Awards’a 26 ülkeden 950 üzerinde başvuru yapıldı. Dünya çapında farklı uzmanlıklardan 100’ün üzerinde kişinin jüri olarak görev yaptığı programda kazananlar, jüri üyelerinin puanlarıyla belirlendi.

Uluslararası ödül programı Stevie Awards’tan elde ettikleri başarıdan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “Enerjisa Enerji olarak, stratejik öneme sahip olan elektrik dağıtım ve satış sektöründe insanı odağına alan, teknoloji ve sürdürülebilirlik merkezli bir strateji ile ilerliyoruz. Bu nedenle, teknoloji ve gelişim alanlarındaki projelerimizle aldığımız bu başarılı sonuç bizim için ayrı bir önem taşıyor” dedi.

Ödülle ilgili düşüncelerini paylaşan Enerjisa Enerji İnsan ve Kültür Bölüm Başkanı Yakup Aydilek de “İş dünyasının Oscar’ları olarak bilinen uluslararası ödül programı Stevie Awards’ta toplam 21 ödülle Türkiye’nin en çok ödül kazanan şirketi olduk. Ortaya koyduğumuz projelerimizle Stevie Awards’ta birçok ödüle layık görülmemiz, bizler için oldukça gurur verici” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler