1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa elektrik kesintilerini erteledi

Enerjisa elektrik kesintilerini erteledi

Enerjisa elektrik dağıtım şirketleri AYEDAŞ, Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ faaliyet alanlarındaki 14 ilde planlı kesintilerini erteledi.

Enerjisa elektrik kesintilerini erteledi

Enerji Günlüğü - Enerjisa elektrik dağıtım şirketleri AYEDAŞ, Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ faaliyet alanlarındaki 14 ilde planlı kesintilerini erteledi.

Türkiye’de 3 dağıtım bölgesindeki 21 milyonu aşkın kullanıcıya elektrik dağıtımından sorumlu Enerjisa, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadelede sorumluluk alarak evlerinde kalan müşterilerinin planlı elektrik kesintisi yaşamaması amacıyla bazı çalışmalarına ara verdi.

Böylece, AYEDAŞ bölgesindeki İstanbul Anadolu Yakası, Başkent EDAŞ bölgesindeki Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale ile Toroslar EDAŞ bölgesindeki Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis’te gerçekleştirilmesi planlanan elektrik kesintileri ertelendi.

Enerjisa, Enerji Günlüğü MW100 Türkiye 2020 Raporu'na göre Türkiye'nin en büyük elektrik üreticisi konumunda. https://www.enerjigunlugu.net/enerjisa-elektrik-kesintilerini-erteledi-36615h.htm

 

Önceki ve Sonraki Haberler