1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. EPDK yönetimi Can Grup ile bir araya geldi

EPDK yönetimi Can Grup ile bir araya geldi

Enerji Günlüğü – Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş ve kurul üyeleri, Antakya’nın önde gelen sanayicilerinden Can Grup yetkilileriyle...

EPDK yönetimi Can Grup ile bir araya geldi

Enerji Günlüğü – Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş ve kurul üyeleri, Antakya’nın önde gelen sanayicilerinden Can Grup yetkilileriyle bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlediği sektörel toplantılar kapsamında rüzgar enerjisi yatırımcıları ile Antakya’da bir değerlendirme toplantısı yaptı. EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Kurul Üyeleri Fatih Dönmez, Zekeriya Gökşenli, Abdullah Tancan ve Başkan Yardımcısı Vedat Gün ile birlikte, Elektrik Piyasası Dairesi Başkanı Ahmet Ocak, Basın Müşaviri Cem Avcı ve uzmanlar, Can Grup Onursal Başkanı İbrahim Urhan, yönetim kurulu üyeleri Metin Urhan, Tekin Urhan, Kemal Urhan ve Haşim Tuluk’un ev sahipliğinde bir araya geldi. Tarihi Sveyka Restaurant’ta gerçekleştirilen öğle yemeğine Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, RESSİAD Başkanı Tolga Bilgin ve TÜREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven de katıldı.

Can Grup CEO'su Tekin Urhan yaptığı açıklamada, EPDK heyeti ile tarihi ve kültürel zenginlikleri ile dikkat çeken Antakya’da bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Urhan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Antakya’mız tarihi ve kültürel zenginliklerini koruyan ve bu yönüyle tarih boyunca ön plana çıkan bir kent. Şehrimizin bu yönünün tanınmasını, tarihi dokusunun herkesçe hissedilmesini arzu ediyoruz. Teşrifleriyle bizleri onurlandıran EPDK yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

Önceki ve Sonraki Haberler