1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPİAŞ Yardım Masası tek bir e-posta ile hizmet verecek

EPİAŞ Yardım Masası tek bir e-posta ile hizmet verecek

EPİAŞ, talep, öneri ve şikayet bildirimi için kullanılan e-posta adreslerinin 1 Mart 2021 tarihinden itibaren kullanılmayacağını, sadece yardim.epias.com.tr adresinin kullanılacağını açıkladı.

EPİAŞ Yardım Masası tek bir e-posta ile hizmet verecek

Enerji Günlüğü - EPİAŞ, talep, öneri ve şikayet bildirimi için kullanılan e-posta adreslerinin 1 Mart 2021 tarihinden itibaren kullanılmayacağını, sadece yardim.epias.com.tr adresinin kullanılacağını açıkladı.

EPİAŞ, hizmete sunduğu ve piyasa katılımcılarının her gün her saatte talep, öneri ve şikâyetlerini bildirdiği EPİAŞ Yardım Masası – EYM ile ilgili önemli bir hatırlatmada bulundu. Yapılan açıklamada, halihazırda kullanılmakta olan; [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] e-posta adreslerinin 1 Mart 2021 tarihinden itibaren hizmet vermeyeceği belirtildi. Açıklamaya göre tüm talep, öneri ve şikayet bildirimleri yardim.epias.com.tr adresinden yapılacak.

YENİ TALEP OLUŞTURULABİLECEK

EPİAŞ, kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak yeni talep oluşturulabileceğini, devam eden ya da geçmiş taleplerin görüntülenebileceğini ve sorulara “Sıkça Sorulan Sorular” bölümünde hızlı yanıtlar alınabileceğini belirtti. Elektrik Piyasası, Doğal Gaz Piyasası, Piyasa Mali İşlemler, Şeffaflık Platformu ve Mobil Uygulama konu başlıklarında; İşlem, Bilgi Talebi, Sorun Bildirimi veya Öneri-İyileştirme içerikli başvuruda bulunulabilecek.

PİYASA KATILIMCISI OLMAYAN PAYDAŞLAR DA SİSTEME KAYIT OLABİLECEK

EPİAŞ ayrıca piyasa katılımcısı olmayan paydaşlarının da sisteme e-posta adresleri üzerinden kayıt olabileceğini, Şeffaflık Platformu, Piyasa Mali İşlemler ve Tüzel Kişilik Kaydı işlemlerine yönelik talep, öneri, sorun ve şikâyetlerini iletebileceklerini kaydetti. 

EPİAŞ Yardım Masası’na teknik sebeplerden dolayı ulaşılamadığı durumlarda şu Acil Destek e-posta adresleri kullanılabilecek:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Etiketler : ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler