1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ERRA koronavirüs ile ortak mücadele için görev gücü oluşturuyor

ERRA koronavirüs ile ortak mücadele için görev gücü oluşturuyor

Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA) üyesi ülkeler arasında Covid-19 salgını ile mücadelede işbirliği için görev gücü oluşturulacak.

ERRA koronavirüs ile ortak mücadele için görev gücü oluşturuyor

Enerji Günlüğü - Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA) üyesi ülkeler arasında Covid-19 salgını ile mücadelede işbirliği için görev gücü oluşturulacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz’ın yönetim kurulu üyeliğini sürdürdüğü Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği’nin (ERRA) Başkanlık Divanı video konferans ile toplandı. Toplantıda daha önce ERRA Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanan yeni ERRA komiteleri ve çalışma grubu üyelerinin Mayıs ayında görevlendirilmesi karara bağlanırken, üye ülkeler arasında COVID-19 salgını ile mücadele konusunda işbirliğinin tesis edilmesi için bir görev gücü oluşturulması için de düğmeye basıldı.

Görev gücü; ERRA üyelerinin COVID-19 mücadele sürecinde uyguladığı yöntemler ve edindiği deneyimler, salgının sistem ve arz güvenliğine etkileri ve enerji sektörünün istikrarı için alınacak yeni önlemler kapsamında ortak çalışmalar yürütecek.

Önceki ve Sonraki Haberler