1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Eti Maden yükleme ve nakil hizmeti alacak

Eti Maden yükleme ve nakil hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, konsantre dökme cevheri ve big bag torbalı kalsine ürününün yükleme ve nakliye işi yaptıracak.Eti...

Eti Maden yükleme ve nakil hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, konsantre dökme cevheri ve big bag torbalı kalsine ürününün yükleme ve nakliye işi yaptıracak.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü, stok sahasında bulunan toplam 1.650 ton konsantre dökme cevherin yüklenici tarafından kamyonlara yüklemesi yapılarak Bandırma Bor İşletme Müdürlüğü stok sahasına nakliyesi ile Bandırma Liman Müdürlüğü stok sahasında bulunan yaklaşık 1.650 ton big bag torbalı kalsine ürünün Teşekkül tarafından yüklemesi yapılarak Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü stok sahasına nakliyesi hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

İhale, 18/04/2016 Pazartesi Saat: 14.00'de Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu Bigadiç/ BALIKESİR adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar  İşletme Müdürlüğü Evrak - Haberleşme ve Arşiv İşlemlerine verilmiş olacak.

İhale dokümanı bedelsiz olarak alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler