1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Europower dağıtım panosu üretimi için Siemens’le anlaştı

Europower dağıtım panosu üretimi için Siemens’le anlaştı

Eurpower Enerji, alçak gerilim dağıtım panoları üretmek için Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ ile anlaşma imzaladı.

Europower dağıtım panosu üretimi için Siemens’le anlaştı

Enerji Günlüğü - Europower Enerji, Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ ile alçak gerilim dağıtım panosu üretimi için partnerlik anlaşması imzaladı.

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret AŞ [GESAN], yüzde 70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve otomasyon Teknoloji Sanayi Ticaret AŞ ile Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ arasında 01 Aralık 2022 tarihinde Siemens Alçak Gerilim (AG) lisanslı Sivacon S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' hususunda partnerlik anlaşması imzalandığını aktardı.

Europower Enerji, 2027 yılı sonuna kadar artırarak ilerleyeceği üretimin ardından elde edilen ürünleri yurtdışına satmayı planlıyor.

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOSU NEDİR?

Elektriğin sisteme dağıtım ve iletim işlemlerindeki şalt malzemelerin ve kabloların bir arada kullanıldığı kabine dağıtım panosu deniyor. Fabrika ve atölye gibi yerlerde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolara alçak gerilim dağıtım panosu adı veriliyor. Öte yandan alçak gerilim panoları, güvenlik kontrol ve anahtarlama gibi mekanik ve elektronik birçok alanda kullanılabiliyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler