1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İnovatif sürdürülebilirlik ödülleri veriliyor

İnovatif sürdürülebilirlik ödülleri veriliyor

Enerji Günlüğü - İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) tarafından, inovatif uygulamalarla sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunan...

İnovatif sürdürülebilirlik ödülleri veriliyor

Enerji Günlüğü - İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) tarafından, inovatif uygulamalarla sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunan iyi uygulamaları ödüllendirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen “İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması”nda kazananlar açıklanıyor.

Yarışmada, “KOBİ” ve “Büyük Şirket” kategorilerinde 14 firma finale kaldı. Finalistler iki kategoride de “En İyi Çevresel, En İyi Sosyal ve En iyi Ekonomik İnovatif Uygulama” dallarında değerlendirildi. “Teknik” ve “Jüri” değerlendirmelerinin ardından KOBİ (3) ve Büyük Şirket (3) kategorilerinde toplam 6 dalda kazanan firmalar belli oldu.

İngiltere Konsolosluğu’nda yapılacak ödül töreninin açılış konuşmaları SKD Türkiye Başkanı Sayın Galya Frayman Molinas ve İngiltere Başkonsolosu Sayın Leigh Turner tarafından yapılacak. Futurist Ufuk Tarhan’ın ana konuşmacı olarak yer alacağı tören, SKD İnovasyon Çalışma Grubu Başkanı Hasan Süel’in finale kalan uygulamaları tanıtması ve ödüllerin dağıtılmasının ardından gerçekleştirilecek kokteyl ile sona erecek.

Ödül töreni, 10 Eylül 2013 saat 13:30'da başlıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler