1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İSTE elektrik uzmanı doçent arıyor

İSTE elektrik uzmanı doçent arıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi, elektrik uzmanlığı olan bir doçent ile doktoru ve petrol uzmanı bir doktoru işe alacağını duyurdu.

İSTE elektrik uzmanı doçent arıyor

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, elektrik uzmanı bir doçenti işe alacak. Ayrıca üniversite, elektrik uzmanı bir doktor ve petrol uzmanı doktoru da işe alacağını bildirdi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, biri Doçent ikisi Doktor unvanlı olacak şekilde toplamda 3 kişiyi işe alacağını duyurdu. Açıklamada Doçentlik unvanını Elektrik Elektronik Mühendisliği alanından almış olan, kablosuz haberleşme kanallarının modellenmesi ve kestirimi konularında bilimsel çalışmalar yapmış olan kişilerin başvuru yapabileceği bildirildi.

Ayrıca İskenderun Üniversitesi’nin işe alacağı Doktor unvanlı kişilerden birinin Elektrik Elektronik Mühendisliği anabilim dalında doktora yapmış ve güç sistemleri, güç elektroniği veya güç kontrolü konularında bilimsel çalışmalar yapmış olması gerekiyor. Diğer başvurusunun ise lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Petrol Mühendisliği veya Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği alanlarından almış olması ve sondaj akışkanlarıyla ilgili konularda bilimsel yayınlar yapmış biri olması bekleniyor.

İŞTE BAŞVURU TARİHLERİ!

Profesör/doçent kadroları için İSTE Personel Daire Başkanlığı’na, doktor öğretim üyesi kadroları için ilgili Fakülte Dekanlığı veya Yüksekokul Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapılması bekleniyor. Son başvuru tarihi ise 13 Ocak olarak kaydedildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler