1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İYTE enerji uzmanı 2 araştırma görevlisini işe alacak

İYTE enerji uzmanı 2 araştırma görevlisini işe alacak

İYTE, enerji sistemleri alanında çalıştıracağı 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak.

İYTE enerji uzmanı 2 araştırma görevlisini işe alacak

Enerji Günlüğü - İYTE, biri hidrojen ve yakıt pilleri alanında; diğeri erişilebilir ve güvenli enerji alanlarında çalışacak olan 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği (Öncelikli Alan) Anabilim dalında görevlendirmek üzere, 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

2 Araştırma görevlisi kadrosundan biri için YDS’den ve ALES sayısal puan türünden en az 70’er puan almış olma; Hidrojen ve Yakıt Pilleri alanında yetiştirilmek üzere; Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektik Elektronik Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Anabilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olma şartları isteniyor. 

Diğer kadro içinse, YDS’den ve ALES sayısal puan türünden en az 70’er puan almış olmak; Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji alanında yetiştirilmek üzere; Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Elektik Elektronik Mühendisliği ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Anabilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak gerekiyor.

Başvurular en geç 25 Aralık 2023 günü gece yarısına kadar, İYTE’ye ait web sitesinde Mühendislik fakültesine ait sayfa üzerinden elektronik olarak yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler