1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İzdemir’de Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şahin getirildi

İzdemir’de Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şahin getirildi

İzdemir Enerji’de Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şahin; Başkan Yardımcılığına da Selim Şahin atandı.

İzdemir’de Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şahin getirildi

Enerji Günlüğü - İzdemir Enerji’de Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şahin; Başkan Yardımcılığı görevine de Selim Şahin getirildi.  

İzdemir Enerji Elektrik Üretim AŞ’nin [IZENR] Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ardından bir araya gelen Yönetim Kurulu, görev dağılımını yaptı. 

Buna göre Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şahin; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına da Selim Şahin getirildi.

1958, Hatay Dörtyol doğumlu Nuri Şahin, 1980 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1982 yılında Şahin Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti.’nde ortak olarak çalışmaya başladı. Sonraki yıllarda Atakaş Şahin Haddecilik AŞ ve Atakaş Şahin Pres Kömür AŞ’ye ortak oldu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. İzdemir Solar Enerji AŞ’de tüzel kişi temsilci olarak Yönetim Kurulu Başkanı, İzmir Demir Çelik Sanayi AŞ’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı; İDÇ Denizcilik ve Ticaret AŞ, İDÇ Liman İşletmeleri AŞ, Akdemir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ ve Şahin Şirketler Grubu Holding AŞ şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Şahin Koç Çelik Sanayi AŞ’de ise Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürüyor. 

1976 yılında Hatay Dörtyol’da doğan Selim Şahin, 1999 yılında Pace University of New York City İşletme bölümünden mezun oldu. İzmir Demir Çelik Sanayi AŞ’de Yönetim Kurulu Üyeliği, İcra Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Halen İzdemir Enerji’de İcra Kurulu Üyeliği görevini de yürütüyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler