1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İzmir'de Dikili ve Beydağ doğalgaza kavuştu

İzmir'de Dikili ve Beydağ doğalgaza kavuştu

İzmir Doğalgaz, İzmir’in Dikili ve Beydağ ilçelerine doğal gaz ulaştırdı. Gaz ulaştırılan sokaklarda abonelik işlemiyle gaz kullanmaya başlanabilecek.

İzmir'de Dikili ve Beydağ doğalgaza kavuştu

Enerji Günlüğü - İzmir Doğalgaz, İzmir’in Dikili ve Beydağ ilçelerine doğal gaz ulaştırdı. Dikili ilçesine gaz, planlanandan daha erken tarihte ulaşmış oldu.  

İzmir Doğalgaz’dan yapılan açıklamaya göre, 2021 yılı yatırım programı kapsamında başlatılan Dikili ve Beydağ ilçelerine doğalgaz ulaştırma yatırımı tamamlandı. Altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara gerekli test çalışmalarının ardından Haziran sonu itibariyle gaz verildi.

İzmir Gaz, Dikili ve Beydağ ilçelerinde doğalgaz verilen sokakların takibinin www.izmirgaz.com.tr adresinden yapılabileceğini duyurdu. Bölge sakinleri İzmir Doğalgaz ile müşteri sözleşmesini yaparak doğalgaz kullanmaya başlayabilecek.

Doğalgaza; ısınma, sıcak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabiliyor. Tüm abonelik ve sözleşme işlemleri İzmir genelinde bulunan 15 adet abone merkezi ve 5 adet hizmet noktasından gerçekleştirilebiliyor.

Abonelik sözleşmesi aşamasında istenen belgeler ise şu şekilde: Kiracı ise kira kontratı veya ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone hesap numarası. Eğer sözleşme yapacak kişi tapu sahibi ise sadece abone numarası ile işlemlerini yapabiliyor. Sözleşme bedelleri www.izmirgaz.com.tr kurumsal web sitesinden öğrenilebiliyor. Ayrıntılı bilgiye 7 gün 24 saat hizmet veren 0850 222 33 35 no’lu çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler