1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. K.Maraş, Gaziantep ve Hatay’a il merkezlerine doğalgaz verilmeye başlandı

K.Maraş, Gaziantep ve Hatay’a il merkezlerine doğalgaz verilmeye başlandı

Botaş, Kahramanmaraş il merkezi ile Pazarcık ve Narlı ilçesine; Gaziantep il merkezi ile Nurdağı ve Islahiye ilçesine; Hatay’ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerine şehir giriş istasyonlarına doğalgaz vermeye başladı.

K.Maraş, Gaziantep ve Hatay’a il merkezlerine doğalgaz verilmeye başlandı

Enerji Günlüğü - Depremin en yoğun yaşandığı Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay il merkezleri ile bazı ilçelerine doğalgaz verilmeye başlandı. Konutlara ise güvenlik önlemleri alındıktan sonra verilecek.

Deprem bölgelerine doğalgaz verilmesine ilişkin bilgileri paylaşan Botaş, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’a doğalgaz verilmeye başlandığını duyurdu. Botaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, Kahramanmaraş il merkezi ile Pazarcık ve Narlı ilçesine, Gaziantep il merkezi ile Nurdağı ve Islahiye ilçesine; Hatay’ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerine şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verilmeye başlandı. Hatay il merkezi ve Kırıkhan ilçesine ise yarın şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verilmesi planlanıyor.

KONUTLARA GAZ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDIKTAN SONRA VERİLECEK

Paylaşılan bilgide konutlara doğalgaz arzının ise dağıtım şirketlerinin teknik ekipleri ve AFAD ile birlikte tüm güvenlik önlemleri alınarak koordineli bir şekilde yapılacağı ve mahalle, sokak ve bina kontrolleri sonrasında doğalgaz dağıtımı sağlanacağı belirtildi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler