1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karsan’dan Mersin’e 30 CNG’li otobüs

Karsan’dan Mersin’e 30 CNG’li otobüs

Karsan, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 30 adet sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) yakıtlı Menarinibus Citymood otobüsünü Başkan Vahap Seçer'e teslim etti. Araçları kadın sürücüler kullanacak.

Karsan’dan Mersin’e 30 CNG’li otobüs

Enerji Günlüğü - Karsan, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 30 adet sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) yakıtlı Menarinibus Citymood otobüsünü Başkan Vahap Seçer'e teslim etti. Araçları kadın sürücüler kullanacak. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin daha çevreci otobüsler kullanmak üzere açtığı ihaleyi kazanan Karsan, ilk parti araç teslimatını gerçekleştirdi. 87 araçlık ihale kapsamında 73 araç teslimatını taahhüt eden Karsan, bu kapsamda 30 adet Menarinibus Citymood aracı, düzenlenen bir törenle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teslim etti. 

KADIN SÜRÜCÜLER KULLANACAK

Düzenlenen teslimat törenine Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan Satış Müdürü Adem Ali Metin, ticaret odası temsilcileri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Törende, temsili anahtarı alarak teslim edilen Menarinibus Citymood’ların ilk test sürüşünü gerçekleştiren Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karsan tarafından teslim edilen araçların ağırlıklı olarak kadın şoförler tarafından kullanılacağını dile getirdi. 

Karsan, Mayıs ayı içerisinde 43 adet ve iş artışı ile birlikte Eylül ayında 14 adet 12 ve 18 metre uzunluğundaki toplam 57 adet CNG’li  Menarinibus Citymood’u daha teslim etmeyi hedefliyor. 

 

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler