1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kırklareli’de iki jeotermal arama sahası ruhsatlandırılacak

Kırklareli’de iki jeotermal arama sahası ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Kırklareli İli sınırları içerisinde yer alan ve aşağıda belirtilen 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak...

Kırklareli’de iki jeotermal arama sahası ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Kırklareli İli sınırları içerisinde yer alan ve aşağıda belirtilen 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli İli sınırları içerisinde yer alan ve 4600’ar hektarlık 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahasının ihale edileceğini açıkladı. Sahalar Kırklareli Merkez ilçesine bağlı Deveçatağı köyü ile Pınarhisar ilçesine bağlı Osmancık köyünde bulunuyor. 

Kırklareli İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Açık Teklif (Arttırma) Usulü ile yapılacak ihale, 21 Şubat 2018 tarihinde saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Muhammen bedelleri 106 bin 17 lira ve geçici teminat tutarı 3 bin 180 lira olarak belirlenen ihalenin dökümanları ise 100 lira karşılığında Kırklareli İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınabilecek. 

İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale şartnamesinde ve ilanda öngörülen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerini sıra numaralı alındılar karşılığında en geç ihale saatine kadar, Kırklareli İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler