1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kırklareli’nde akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Kırklareli’nde akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Kırklareli’nde bir akaryakıt istasyonu arsası satışa çıkarılacak.Kırklareli Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait,...

Kırklareli’nde akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Kırklareli’nde bir akaryakıt istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Kırklareli Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, 3.269,22m2 genişliğindeki bir akaryakıt istasyonu arsasını satmak üzere, kapalı teklif usulüyle ihale düzenleyecek. 

Kırklareli Merkez Hacızekeriya Mahallesi, Dereköy Şosesi Mevkii, 427 ada, 66 parselde bulunan arsa Yeni Otogar’ın yanında bulunuyor. 

İhale 22 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te, Kırklareli Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Tekliflerin en geç ihale günü, saat 14.30’a kadar Kırklareli Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Servisi’ne teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale evrakı, Kırklareli Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Servisi’nde ücretsiz görülebilecek ve aynı adresten 100 TL karşılığında temin edilebilecek. 

İhale konusu arsanın muhammen bedeli 4 milyon 650 bin lira olarak belirlendi. İsteklilerin 139 bin 500 lira geçici teminat yatırmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler