1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Limak’ın Enerji Akademisi ikinci mezunlarını verdi

Limak’ın Enerji Akademisi ikinci mezunlarını verdi

Enerji Günlüğü - Limak Holding, enerji sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışan sayısını artırmak için 2017 yılında hayata geçirdiği Türkiye’nin...

Limak’ın Enerji Akademisi ikinci mezunlarını verdi

Enerji Günlüğü - Limak Holding, enerji sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışan sayısını artırmak için 2017 yılında hayata geçirdiği Türkiye’nin Enerji Akademisi, ikinci dönem mezunlarını verdi.

Limak Enerji’nin, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile enerji sektöründe nitelikli iş gücü yaratmak için oluşturduğu programda 100 genç mühendis adayı, yaklaşık 7 ay süren eğitim programının ardından ABD dahil 20 farklı ülkede geçerli NCCER sertifikalarına kavuştu.

ULUSLARARASI ENERJİ SERTİFİKASI ALACAKLAR

Limak Enerji’nin, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle bir sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttüğü “Türkiye’nin Enerji Akademisi”, mühendislik fakültesi öğrencilerinin enerji sektörüne yönelik donanımlarını artırmak amacıyla bir online eğitim platformu sunuyor.

Devlet üniversitelerinin elektrik, elektrik-elektronik, makine, inşaat, endüstri, enerji sistemleri, jeoloji, maden, petrol, meteoroloji ve işletme mühendisliği bölümlerinden, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açık olan projeye, bu yıl 2 bin 500’e ulaşan başvuru yapılmıştı. Bu başvurular arasından seçilen 34’ü kız olmak üzere toplam 100 öğrenci, programı başarıyla tamamladı.

 
Önceki ve Sonraki Haberler