1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA'dan Trakya’da 30 bin metre jeoteknik sondaj

MTA'dan Trakya’da 30 bin metre jeoteknik sondaj

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Tekirdağ merkez ve Malkara ilçe sınırlarında 30 bin metrelik jeoteknik sondaj çalışması...

MTA'dan Trakya’da 30 bin metre jeoteknik sondaj

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Tekirdağ merkez ve Malkara ilçe sınırlarında 30 bin metrelik jeoteknik sondaj çalışması yaptıracak. 

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin yeraltı kaynaklarını tespit etmeye yönelik çalışmalar kapsamında Trakya bölgesi için jeoteknik sondaj ihalesi açtı. İhale kapsamında Tekirdağ merkez ve Malkara çevresinde 26 bin metresi karotlu, 4 bin metresi kırıntılı olmak üzere toplam 30 bin metrelik jeoteknik sondaj yaptırılacak. 

7 Şubat 2018 tarihinde saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonları’nda yapılacak ihale kapsamındaki jeoteknik sondaj çalışmaları ilk sondajın vurulmasından itibaren 330 takvim günü içinde tamamlanacak. 

Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriterin öngörülmediği ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhalede yerli istekliler lehine yüzde15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler