1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Namık Tan, TABA/AmCham`de

Namık Tan, TABA/AmCham`de

Enerji Günlüğü - Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA/AmCham) Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da yeni yönetim kurulu da belirlendi.TABA/AmCham Olağan...

Namık Tan, TABA/AmCham`de

Enerji Günlüğü - Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA/AmCham) Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da yeni yönetim kurulu da belirlendi.

TABA/AmCham Olağan Genel Kurulu yapıldı. Onursal Başkanı Zeynel Abidin Erdem’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda seçime geçilmeden önce üyelerle geçmiş dönem faaliyetlerine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Genel Kurul'da yapılan oylama ile Büyükelçi Namık Tan TABA/AmCham üyeliğine seçildi. Tan, yaptığı konuşmada, Türk Amerikan ticari ilişkilerine katkısından dolayı TABA/AmCham’in önemli misyonuna değinerek "ABD ekonomisi ilerleyen dönemlerde de dünyaya yön vermeye devam edecektir. Bu nedenle ticari ilişkilerin sürdürülmesi ve dostluk seviyesine taşınması gittikçe önem taşımaktadır. Güçlü ve doğru adımlar atan, fırsatları zamanında etkin şekilde değerlendirecek TABA/AmCham gibi sivil toplum kuruluşlarına çok ihtiyacımız var" dedi.

Amerika ile ticari faaliyetleri bulunan ve sektöründe lider konumunda olan pek çok firmayı çatısı altında buluşturan TABA/Amcham’in üyeleri arasında Motorola, General Electric, Honeywell, AES gibi dünyanın önemli Amerikan şirketlerinin yanı sıra ABD ile ticari ilişkileri olan Turkcell, Çalık Holding, Erdem Holding gibi önde gelen Türk şirketleri de bulunuyor.

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri, Haysiyet Divanı asil ve yedek üyeleri ile Yüksek İstişare Kurulu'nun asil ve yedek üyeleri seçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler