1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Sertifikalı fotovoltaik uzmanlık semineri

Sertifikalı fotovoltaik uzmanlık semineri

Enerji Günlüğü - Çataklı Enerji, Aralık ayı boyunca, Antalya, Ankara ve İstanbul'da güneş enerjisi projeleriyle ilgili uzmanlık eğitimleri verecek....

Sertifikalı fotovoltaik uzmanlık semineri

Enerji Günlüğü - Çataklı Enerji, Aralık ayı boyunca, Antalya, Ankara ve İstanbul'da güneş enerjisi projeleriyle ilgili uzmanlık eğitimleri verecek. Katılımcılar, teknik bilgilerin yanı sıra, iş güvenliği ve proje dosyası hazırlama konusunda da bilgilendirilecek. 

Çataklı Enerji Eğitim Yayıncılık Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirteti tarafından gerçekleştirilen Alman Sertifikalı Fotovoltaik Uzmanlık Seminerleri devam ediyor. Aralık ayındaki seminerler, İstanbul, Ankara ve Antalya'da yapılacak. 

5-6-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak Antalya'daki Temel Eğitim semineri için son başvuru tarihi 1 Aralık 2014.  Ankara'da yapılacak 8-9-10 Aralık 2014 tarihlerindeki seminer için son başvuru tarihi ise 4 Aralık 2014.

İSTANBUL'DA KAPSAMLI EĞİTİM

Çataklı Enerji Alman Sertifikalı Fotovoltaik Uzmanlık Seminerleri'nin en kapsamlısı ise İstanbul'da. Kartal Soğanlık'taki (Yeni) İstanbul Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezi'nde 12-13-14 Aralık tarihlerinde temel eğitim, 15-16-17 Aralık 2014 tarihlerinde Uygulamalı Eğitim (iş güvenliği dahil), 18-19 Aralık 2014 tarihlerinde Ada Sistemler, 20-21 Aralık 2014 tarihlerinde ise TEDAŞ Proje Dosyası Eğitimi ile TSKB Finans Eğitimi verilecek. İstanbul'daki seminerlere katılım için son başvuru/kayıt tarihi 9 Aralık 2014.

Seminerlere ilişkin ayrıntılı bilgiler http://www.catakli-enerji.com adresinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler