1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. SolarWorld’un eski müşterilerine GES takibinde Solar-Log Base çözümü

SolarWorld’un eski müşterilerine GES takibinde Solar-Log Base çözümü

SolarWorld AG'nin iflasıyla güneş tesislerinin izlenmesinde sorunlar yaşayan müşterilerileri Solytic’in izleme platformu Suntrol’u devralıp son teknoloji Solar-Log Base ile değiştirmesiyle santrallerini sorunsuz takip edebilecekler.

SolarWorld’un eski müşterilerine GES takibinde Solar-Log Base çözümü

Enerji Günlüğü - SolarWorld AG'nin iflasıyla güneş tesislerinin izlenmesinde sorunlar yaşayan müşterilerileri Solytic’in izleme platformu Suntrol’u devralıp son teknoloji Solar-Log Base ile değiştirmesiyle santrallerini sorunsuz takip edebilecekler.

Solare Datensysteme GmbH ve Solytic, Suntrol kullanıcılarını destekliyor. Avrupa'nın en büyük güneş enerjisi ekipmanları üreticisi ve 'Güneş Kralı' lakaplı Almanya merkezli SolarWorld AG'nin iflası, güneş tesislerinin izlenmesini eski platformları Suntrol kullanıcıları için rahatsız edici hale getirmişti. Suntrol kullanıcıları sık sık teknik sorunlar ve arızalar yaşadı. 

ESKİ CİHAZLAR 11 ŞUBAT 2020’YE KADAR DEĞİŞTİRİLEBİLECEK

Solytic’in izleme platformunu devralıp, stabilize etmesi ve platformu daha da genişletmesiyle, Solare Datensysteme GmbH şimdi Suntrol kullanıcılarına en son veri kayıt cihazı üretimi olan Solar-Log Base'i sunuyor. Bu kapsamda eski veya artık işlevsel olmayan Suntrol STL veri kaydedicileri modern bir sistemle değiştiriliyor. Suntrol kullanıcıları, eski cihazları 11 Şubat 2020'e kadar özel şartlarda yeni bir Solar-Log ™ modeliyle değiştirebilecekler. 

Solytic'in kurucusu ve genel müdürü Konrad Perényi, “Solar-Log ™ çatıya monte sistemler için veri kaydedici segmentinde pazar lideridir. Burada kullanıcılarımız donanım tarafında emin ellerde” açıklamasını yaptı. 

Solare Datensysteme GmbH Global Stratejik İş Koordinatörü Markus Grünwald ise yaptığı açıklamada, 

"Suntrol kullanıcıları, SolarWorld'ün iflasları nedeniyle tekrar tekrar PV izlemede sorun yaşadılar. Bu müşterilerin Solytic ile olan ortaklığımızla modern ve teknik olarak yüksek kaliteli donanım çözümüne geçmelerini kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler