1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ 16 işçi alacak

TEİAŞ 16 işçi alacak

TEİAŞ taşra teşkilatının sürekli işçi kadrolarında istihdam edilecek 1 tekniker ile 15 teknisyen alacak. 

TEİAŞ 16 işçi alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi statüsünde 12 İnşaat , 2 Elektronik ve 1 Elektrik olmak üzere toplam 15 Teknisyen ile 1 Elektrik Teknikerini işe alacak. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ - TEİAŞ, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi sürekli işçi statüsünde 12 İnşaat , 2 Elektronik ve 1 Elektrik olmak üzere toplam 15 Teknisyen ile 1 Elektrik Teknikeri olmak üzere toplam 16 işçi alacağını duyurdu. 

Duyuruya göre, elektrik teknikeri Elazığ ilinde, teknisyenler ise İstanbul, Bursa, Isparta, Ankara, Konya, Kayseri, Gaziantep, Trabzon, Erzurum, Batman, Van, Mersin, Denizli ve Kastamonu illerinde istihdam edilecek.

İŞE ALIM TÜRKİYE İŞ KURUMU ARACILIĞIYLA YAPILACAK

İşgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 15.01.2024 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekiyor. Durumları talep şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR internet sitesinden yayınlandığı tarihten itibaren (15-19/01/2024 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecek.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler