1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ beş ilde büro işçileri alacak 

TEİAŞ beş ilde büro işçileri alacak 

TEİAŞ, 5 ilde büro işçisi olarak çalıştırılmak üzere sürekli işçi statüsünde 4 engelli ve 2 eski hükümlü eleman alacak. 

TEİAŞ beş ilde büro işçileri alacak 

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Bursa, Gaziantep, Trabzon, Mersin ve Denizli illerinde büro işçisi olarak istihdam edilecek 4 engelli ve 2 eski hükümlü eleman alacak. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ - TEİAŞ, işyerlerinin engelli ve eski hükümlü (veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan) kontenjan açıklarının kapatılması amacıyla 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi sürekli işçi statüsünde 4 engelli ve 2 eski hükümlü eleman alacağını duyurdu. 

5 İLDE İSTİHDAM 

Alınacak işçiler Bursa, Gaziantep, Trabzon, Mersin ve Denizli illerinde büro işçisi olarak istihdam edilecek. Engelli adayların lise ve dengi okul mezunu olmaları ve ilgili yönetmeliğin 4. Maddesinde belirtilen şartları sağlamaları gerekiyor. Denizli ve Bursa ‘da istihdam edilecek ski hükümlü adayların ise lise ve dengi okul mezunu olmaları, askerlikle ilişiklerinin olmaması ve ilgili yönetmeliğin 4. Maddesinde belirtilen şartları sağlamaları gerekiyor.

Duyuruya göre, işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 15.01.2024 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekiyor. Durumları talep şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR internet sitesinden yayınlandığı tarihten itibaren (15-19/01/2024 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecek.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler