1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ İstanbul`da trafo merkezi yaptıracak

TEİAŞ İstanbul`da trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 380 kV Hadımköy OSB Gaz İzoleli Trafo Merkezi yapımı işinin ihale edecek.Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün...

TEİAŞ İstanbul`da trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 380 kV Hadımköy OSB Gaz İzoleli Trafo Merkezi yapımı işinin ihale edecek.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan sağladığı kredilerin bir kısmı380 kV Hadımköy OSB Gaz İzoleli Trafo Merkezi sözleşmesi kapsamındaki uygun ödemeler için kullanılacak. Bunun için TEİAŞ ilgilenen firmaları yapılacak ihaleye kapalı teklif vermeye davet ediyor.

Firmalar tekliflerini, Trafo merkezinin tesis ve teçhizatının temini, testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 380 kV Hadımköy OSB GIS Trafo Merkezinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi işleri için yapacaklar.

Uluslararası rekabete açık olan ve Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürlerine göre yürütülecek olan ihale belgelerinin tam bir seti, iade edilmeyecek 700 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek.

Teklifler 20 Ekim 2015 tarihinde saat 14:00’a (yerel saatle) kadar ya da öncesinde büro adresine teslim edilecek ve bütün Teklifler 500.000,- (beşyüzbin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler