1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ, 10 milyon adet kömür torbası satın alacak

TKİ, 10 milyon adet kömür torbası satın alacak

Enerji Günlüğü – TKİ, 10 milyon adet kömür torbası satın almak üzere ihale düzenleyecek. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü,...

TKİ, 10 milyon adet kömür torbası satın alacak

Enerji Günlüğü – TKİ, 10 milyon adet kömür torbası satın almak üzere ihale düzenleyecek. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, 10.000.000 adet lamineli polipropilen kömür torbası satın alımı için ihale düzenleyecek. 

İhale, 17 Ekim 2018 günü, saat 14.00’te; TKİ Genel Müdürlüğü, İhale Komisyonu Toplantı Odası, Hipodrom Caddesi, No: 12, Zemin Kat, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale konusu malzemenin, şartnamede belirtilen süre içinde, ELİ Müdürlüğü Cenkyeri Ambarı, Soma, Manisa adresine telsim edilmesi gerekiyor. 

İhale evrakı; TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, 11. Kat, 1108 nolu oda, Hipodrom Caddesi, No: 12, Yenimahalle, Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında bu adresten temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar TKİ Genel Müdürlüğü, Elektronik Belge ve Arşiv Şefliğine verilmesi ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilebilir.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Firmaların ihaleye girebilmeleri için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üyesi olmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler