1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ–ELİ kömür torbası ve iş makinesi yedek parçası alacak

TKİ–ELİ kömür torbası ve iş makinesi yedek parçası alacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyitleri İşletmesi, yedek parça ve kömür torbası alımı için ihale açacak. Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Ege Linyitleri...

TKİ–ELİ kömür torbası ve iş makinesi yedek parçası alacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyitleri İşletmesi, yedek parça ve kömür torbası alımı için ihale açacak. 

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müdürlüğü, 3.000.000 adet kömür torbası, 28 kalem Volvo greyder yedek parçası ve 42 kalem iş makinesi yedek parçası satın almak amacıyla ihale düzenleyecek. 

3.000.000 adet kömür torbası alımı ihalesi 19 Eylül 2018 günü, saat 14.00’te, ELİ İşletmesi Müdürlüğü, Satınalma Komisyonu Toplantı Salonu, Soma, Manisa adresinde yapılacak. Diğer iki satın alma ihalesi ise 25 Eylül 2018 günü (28 kalem Volvo greyder yedek parçası ihalesi saat 14.00’te; 42 kalem iş makinesi yedek parçası ihalesi ise saat 15.00’te) yapılacak. 

İhale evrakı ELİ İşletmesi Müdürlüğü, Soma, Manisa adresinde görülebilecek ve 60 TL karşılığı temin edilebilecek. Tekliflerin ihale başlangıç saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Genel Muhaberat Servisine verilebilecek veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İsteklilerin, ihale bedelinin %3’ünden az olmamak kaydıyla geçici teminat vermeleri gerekecek. 

 

Firmaların ihaleye girebilmeleri için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üyesi olmaları gerekiyor. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler