1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Togg’un ilk akıllı cihazı seri üretim bandından indi

Togg’un ilk akıllı cihazı seri üretim bandından indi

Togg Teknoloji Kampüsü açılışında, Togg’un ilk akıllı cihazı C SUV’un seri üretim bandından indirilmesi açıklandı.

Togg’un ilk akıllı cihazı seri üretim bandından indi

Enerji Günlüğü - Bugün Togg Teknoloji Kampüsü’nün açılışı yapıldı. Kampüs açılışında ayrıca Togg’un ilk akıllı cihazı C SUV’un seri üretim bandından indirilmesi de kutlandı.

18 Temmuz 2020 tarihinde inşaatına başlanan Togg Teknoloji Kampüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım gösterdiği törenle açıldı. Açılışta, ayrıca Togg’un ilk akıllı cihazı C SUV’un seri üretim bandından inişi de kutlandı.

2023 yılının ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazını pazara sunmaya hazırlanan Togg, açılışta satış stratejisini ve kullanıcıyla temas kanallarını da açıkladı. Togg, kullanıcıya yakın olmak için dijital ve fizikseli hibrit bir yapıda birleştirerek doğrudan satış yapacağını bildirdi.

TOGG 5 AY SONRA TRAFİĞE ÇIKIYOR

Törende konuşma yapan Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 1960’larda çok önemli bir fırsatın kaçırılarak, Devrim otomobiline sahip çıkılamadığını belirterek, “Bu sefer 100 yılda bir gelen bu teknolojik dönüşüm fırsatını kaçırmıyoruz. En doğru zamanda, küresel rakiplerimizle başa baş bir yarışa giriyoruz” dedi. İlk araçla birlikte seri üretime başlandığını duyuran Hisarcıklıoğlu, “Testleri tamamladığımızda, yani yaklaşık 5 ay sonra da Togg araçlarımız trafiğe çıkacak” diye konuştu.

İLK SATIŞ NOKTASI ZORLU CENTER’DA AÇILIYOR

Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş ise Togg’un satış stratejisini ve kullanıcıyla temas yöntemini açıkladı. Karakaş, küresel rekabette kullanıcıya yakın olanların daha başarılı olduğuna değinerek şunları söyledi:

“Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları doğrudan kendimiz organize edeceğiz. Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan hibrit bir yapıda hizmet vereceğiz".

Karakaş, klasik üreticilerin dahi yeni nesil elektrikli araçları bayi ağı üzerinden satmadığını dile getirerek, “Kasım ayında İstanbul’da Zorlu Center’da ilk temas noktamızı açıyoruz. 2023 yılında bu sayı 19’a ulaşacak. Satış sonrası temas noktalarımız ise sabit ve mobil servis noktaları dahil olmak üzere ön sipariş başlayana kadar 7 bölgede 20 noktada hazır olacak” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler