1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TP’de online tedarik dönemi: tppazaryeri.com açıldı

TP’de online tedarik dönemi: tppazaryeri.com açıldı

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri bayileri için özel olarak hazırlanan tedarik sitesi ‘tppazaryeri.com’ açıldı.Türkiye Petrolleri bayilerinin...

TP’de online tedarik dönemi: tppazaryeri.com açıldı

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri bayileri için özel olarak hazırlanan tedarik sitesi ‘tppazaryeri.com’ açıldı.

Türkiye Petrolleri bayilerinin akaryakıt dışı ürün ve hizmet ihtiyaçlarının tamamının online olarak sunulduğu www.tppazaryeri.com hizmete girdi. Bayiler, cep telefonundan ya da tabletten TP-Pazaryeri’ne ulaşarak ürün ve hizmet siparişi verebilecekler.

Bayilerin kendilerine ait kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabilecekleri bu e-ticaret sitesi ile Türkiye Petrolleri bayileri, artık istasyonlarının tüm ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlarla tek bir adresten karşılayabilecekler. 

Bayiler, TP-Pazaryeri’nde istasyon marketlerinde satılan ürünlere, personel kıyafetine, yazar kasa fişine ve WC sarf malzemelerine kadar akaryakıt dışında kalan hemen her şeyi, bu siteden temin edebilecekler. 

Türkiye Petrolleri’nin bu projesi sipariş formunu da ortadan kaldırıyor. Bu da yılda ortalama 100.000 kâğıdın kullanılmasını önleyecek. 

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, elekronik ticaretin, dünya çapında yılda ortalama %15 büyüdüğünü hatırlattı ve şöyle konuştu, “E-tcaret, artık küresel dev markaların rol aldığı önemli bir kanal. Sanal pazaryeri projemiz TP-Pazaryeri, henüz yolun başında. İçeriye daha pek çok satıcı alacağız. Bayilerimiz birçok kalem ürün ve hizmeti tek noktada, uygun fiyata bulacak. TP-Pazaryeri, zorunlu tutacağımız bir adres değil. Aksine, bayilerimizin gönüllü olarak tercih edecekleri, herkesten önce kendilerine yararı dokunacak bir pazar yeri hayal ettik ve onu inşa ettik. Bol çeşit ve uygun fiyata, üstelik sektörün ihtiyacına göre özenle seçilmiş ürünlere ulaşabilecekleri bu projenin, toplam kazançlarına olumlu katkı yapacağına inanıyoruz. Ayrıca istasyon sarf malzemeleri ve market ürünleri tedarikinde, onları modern yöntemlerle besleyecek olmaktan dolayı da gurur duyuyoruz”. 

Önceki ve Sonraki Haberler