1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK yeraltı el telsizleri ve telsiz donanımı alacak

TTK yeraltı el telsizleri ve telsiz donanımı alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 kalem yeraltı el telsizi ve ilgili ekipmanlarını satın almak üzere ihale yapacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 4...

TTK yeraltı el telsizleri ve telsiz donanımı alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 kalem yeraltı el telsizi ve ilgili ekipmanlarını satın almak üzere ihale yapacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 4 kalem yeraltı el telsizi ile bu telsizlere ait muhtelif teçhizatı satın almak üzere, açık ihale usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 09 Ocak 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale konusu malzemenin, yerli yükleniciler için sözleşme imzasının takibinde TTK’nın işe başlama talimatından itibaren 120 gün içinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Makine ve İkmal Daire Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Şefliği Ambarı’nda; yabancı yükleniciler içinse sözleşme imzasını takip eden ilk 120 gün içinde sözleşmede belirtilen teslim limanında teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale evrakı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 2, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi, No: 2, 67090, Zonguldak adresine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor.

İstekliler, teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

İsteklilerin, mesleki ve teknik yeterlilik belgeleri ile ihale konusu malzemeyle ilgili katalog vb. standart doküman ile yabancı dildeki tanıtıcı materyalin Türkçe tercümelerini ihale komisyonuna sunması gerekecek. 

Yerli, malı teklif edecek olan isteklilere ihalenin her bir kaleminde %10 fiyat avantajı uygulanacak ancak bu fiyat avantajından yararlanmak isteyen isteklilerin, TOBB ya da TESK’e bağlı odalarca düzenlenen yerli malı belgesini ibraz etmeleri gerekecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler