1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. TÜREB’ten virüsle mücadeleye destek

TÜREB’ten virüsle mücadeleye destek

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği TÜREB, koronavirüs salgını sonrası Türk ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya 50.000 TL’lik destek vereceğini açıkladı.

TÜREB’ten virüsle mücadeleye destek

Enerji Günlüğü - Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği TÜREB, koronavirüs salgını sonrası Türk ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya 50.000 TL’lik destek vereceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan mili dayanışma kampanyasına bir destek de rüzgar sektöründen geldi. Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği TÜREB, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sonrası Türk ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya 50.000 TL destek vereceklerini açıkladı. 

1 MİLYON LİRA DESTEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

TÜREB olarak yalnızca bununla yetinmeyeceklerini belirten Başkan Hakan Yıldırım, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şu anda tüm dünyayla birlikte biz de ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Gerçekten de birlikte hareket etmeye ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Biz TÜREB olarak ilk desteğimizi açıkladık ancak bununla yetinmeyeceğiz. Türkiye rüzgar sektörünün adeta kendi kampanyasını yürüterek bu kampanyaya en az 1 milyon TL destek sağlaması için çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmaların sonuçlarını da kamuoyu ile paylaşacağız. Rüzgar sektörünü bu anlamda da örnek bir sektör hale getirmeyi hedefliyoruz.” 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler