1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Doğalgaz dağıtıcılarından 1 milyon lira

Doğalgaz dağıtıcılarından 1 milyon lira

Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR), korona virüsü salgınına karşı mücadele kapsamında açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL bağışta bulundu.

Doğalgaz dağıtıcılarından 1 milyon lira

Enerji Günlüğü - Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR), korona virüsü salgınına karşı mücadele kapsamında açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL bağışta bulundu.

GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan, dünyayı ve Türkiye’yi ciddi şekilde etkileyen COVID-19 salgınının etkilerini bertaraf etmek için devletin önemli tedbirleri hayata geçirdiğini hatırlattı. Covid-19 virüsüne karşı mücadele için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ adı altında yardım kampanyası başlatıldığını hatırlattı. Türkiye’nin olağanüstü şartlarda kendi imkanlarıyla çözüm üretecek kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına sahip büyük bir ülke olduğunu ifade eden Arslan “GAZBİR olarak bu süreçte üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu düşüncelerle doğalgaz dağıtım şirketlerimizin desteğiyle kampanyaya 1 milyon TL bağış yapıyoruz. Ülkemizin bu süreci en az zararla atlatmasını ve vatandaşlarımızın tekrar sağlıklı günlere kavuşmasını temenni ederiz” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler